Автор Тема: „Хидросистеми” се оттегля, изкопите в Сливен остават без заграждения  (Прочетена 588 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

samardala

  • Гост
Цитат
Конфликтът между Лечков и „Хидросистеми” достигна своята кулминация. Миналата седмица дружеството е уведомило общината, че прекратява договора по проекта ИСПА.
УВАЖАЕМИ ОБЩИНАТА ПРЕКРАТИ ЕДНОСТРАННО ДОГОВОРА С ХИДРОСИСТЕМИ МАЙ МЕСЕЦ 4 ТИ , ХИДРОТО СА ПРИКЛЮЧИЛИ ВСЯКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТНОСНО ДОКУМЕНТАЦИЯ /АКТ 10/ С КОЕТО ОБЩИНАТА СТАВА ОТГОВОРНА ЗА ОБЕКТА ОТ ТОЗ МОМЕНТ :) А НЕ ЧЕ ТЕ СИ ПРЕКРАТИЛИ ДОГОВОРА СЯ - НЕДЕЙТЕ ДА СИ ВКАРВАТЕ ХОРАТА ВЪВ ФИЛМИ МОЛЯ

Цитат
Днес от „Хидросистеми” дигат и загражденията си около изкопите за канализацията, защото научили, че Лечков се готви да им състави акт, че са заградили неправомерно общинска собственост. Договорът се прекратява по вина на общината – заявиха от „Хидросистеми” и уточниха, че Надзорът /испано-българския консорциум/ е подписал акт 10 без всякакви забележки. [/quote ]ФАКТ ДА

Цитат
Същевременно от „Хидросистеми” завели дело и предявили няколко искове за огромни суми в Арбитражен съд – София за неспазено плащане в определения от договора срок от 84 дни. Общината, заявяват от дружеството, ще трябва да плаща и лихви заради безотговорността и тарикатлъците на Лечков. Но по-лошото е, че вероятно ще бъдат изгубени европарите и ще може да се разчита само на вътрешни донори.

„Извиняваме се на гражданите, че оставяме изкопите без заграждения с всички последици от това, но нямаме избор” - заявиха още от „Хидросистеми”.

НЕ ГО ЗНАМ ЛЕЧКАТА АМА АКО ЕДИН ПИЯНИЦА ПАДНЕ И СЕ УБИЕ В ТЕЗ ИЗКОПИ НЕДАЙ БОЗЕ ДЕТЕНЦЕ - ТРЯЯ ГО ЛИНЧУВАТ