Автор Тема: blizoo казва: Честит празник, Сливен!  (Прочетена 3099 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11645
  • Пол: Мъж
    • Профил
blizoo казва: Честит празник, Сливен!

Уважаеми съграждани,
Честит празник!

За всички нас от blizoo Сливен е много специален – това е първият и единствен напълно цифровизиран град в България!
Какъв по-хубав повод от празника на Сливен, за да заявим още веднъж с цялото си уважение, че всички наши усилия винаги са били насочени към една единствена цел – да сме в услуга на нашите клиенти, на техните разнообразни интереси и високи изисквания към услугите, които ние им предлагаме.
Ние ще продължаваме да инвестираме в нови технологии, да подобряваме обслужването и качеството на предлаганите от нас услуги. Заедно с Вас ще вървим напред към по-добро бъдеще, по-добри комуникации и по-високо качество на живот и забавленията в него. И за да се случи това, blizoo предложи на пазара най-добрата пакетна цена с телевизия, Интернет и телефон и най-богатото разнообразие от HD канали в програмната схема на пазара в България.
Желаем много вълнуващи приключения, уютни мигове със семейството, здраве и живот на близките Ви, много лични и професионални успехи. Наслаждавайте се на всеки миг, защото заедно можем да превърнем всички моменти в красиви и значими спомени, с които да продължим напред! Запазете усмивката и доброто настроение, защото истинското забавление е blizoo – без скрити условия!
blizoo казва: Честит празник, Сливен!

"Унител Трейдинг" АД
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.