Автор Тема: ОТГОВОР  (Прочетена 731 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Mihailn Dimitrov

  • Гост
ОТГОВОР
« -: 16.11.2010 17:18:09 »
Уважаеми г-н Попов, възползвам се от правото на отговор на поредната инсинуация, този път отправена лично към мен. http://sedmica.sliven.net/index.php?id=32660
Въобще не искам да коментирам злостните Ви нападки срещу мен, защото единственото място, където следва да се обсъждат подобни неща е съдебната зала.
Искам само да Ви напомня няколко неща, които явно сте забравили:
1. Не бях ли аз човека, който Ви даде една папка с лично мой разследвания за злоупотребите в Община Сливен и в частност обществените поръчки.
2.Не бях ли аз човека, който преди 10 месеца помолихте да Ви помага при набиране на информация за Вашият сайт.
3.Не бях ли аз човека, на който публикувахте няколко статии във вестника Ви.
Мога да продължавам още повече, но няма смисъл.
 Искам да уточня, че никога не съм се имал за журналист и нямам и намерение да се имам за такъв. Най-малкото защото не съм учил за това, както, между другото и Вие. Имам юридическо образование, а това дали съм адвокат или адвокатче, възнамерявам да Ви покажа съвсем скоро.
П.П.: За разлика от Вас г-н Попов, срещу мен не са завеждани наказателни дела, дори и един път, за мой публикации във в. Гласът на Сливен, защото се стараех поднесената от мен информация да е изключително достоверна и подкрепена с реални факти и доказателства.
П.П.2: Надявам се да публикувате в сайта си този мой отговорна основание чл. чл. 5, ал. 4, чл. 6 и чл. 39 – 41 от Конституцията на Република България във вр. чл. 10 от Европейската конвенция за защита правата на човека (ЕКПЧ)