Автор Тема: Кой е Галин Кънчев ???  (Прочетена 9126 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Mihailn Dimitrov

  • Гост
Re:Кой е Галин Кънчев ???
« Отговор #30 -: 17.01.2011 11:26:24 »
Друго ми е интересно... Защо този анализ го правя точно аз, който съм юрист по образование и професия, а господата от опозицията, сред които има икономисти, дори и доценти по икономика мълчат и се правят, че нищо не забелязват

Aver

  • Гост
Re:Кой е Галин Кънчев ???
« Отговор #31 -: 17.01.2011 11:41:47 »
Явно на всички им е писнало и са убедени, че е безполезно ! Хората са обезсърчени и нямат мотивация след повече от 20 години анархия, а преди това 45 години тоталитарен режим.

Mihailn Dimitrov

  • Гост
Re:Кой е Галин Кънчев ???
« Отговор #32 -: 17.01.2011 18:00:40 »
Но не е това начина.... без да те обиждам, но това е пораженческо мислене

Aver

  • Гост
Re:Кой е Галин Кънчев ???
« Отговор #33 -: 17.01.2011 22:30:10 »
Не съм съгласен, че е пораженческо, просто констатация. Добре де, каква е алтернативата? Нови избори, нови лица, супер обещания - до сутринта на другия ден след изборите (това е картината не само на Сливен, а на България). Тези 22 години "демокрация" и надежда какво донесоха на хората в България Ж
1) Тотална корупция !
2) Тотален срив и корупция в съдебната система!
3) Орязване на доходите на работещите !
4) Пълна изолация, подценяване и подигравка с пенсионерите!
5) Срив на здравната система и корупция в средите на лекарите!
6) Инфлация!
7) Безработица !
8) Подценяване и атака на системата на науката и образованието !
9) Ниска квалификация на новите кадри с средно, полувисше и висше образование!
10) Масова емиграция от Бългрия навън!
11) Тотална промяна в негативен аспект на ценностите и морала основно на подрастващото поколение
Още да изреждам ли? Другите негативи и така ги знаеме ...
Това е положението !

Mihailn Dimitrov

  • Гост
Re:Кой е Галин Кънчев ???
« Отговор #34 -: 20.01.2011 09:47:04 »
Тотално си прав..... от точка 1 до точка 11.... Но изход трябва да се намери.....

Aver

  • Гост
Re:Кой е Галин Кънчев ???
« Отговор #35 -: 23.01.2011 21:05:55 »
Здравейте на всички !
Преди два дена открих нова тема във форума за Лучков, но за съжаление блокираха темата с мотивите за обидни фрази и нападки към персоната, която докара Сливен до просяшка тояга. Аз не съм в България и пиша от Москва, не съм ангажиран от партия, личности или други процеси, просто като кореняк сливналия често идващ в Сливен и като човек познаващ много хора в Сливен и процесите свързани с неговото управление, реших да изразя своето възмущение от последните събития! Бяха използвани думи и фрази напечатани в електронното издание на в.Седмица, както и синонимно тълкуване на някои думи и прилагателни ! За моя изненада се оказа че в България има ЦЕНЗУРА от името на така наречените модератори и темата беше блокирана! Дори в Русия, където много хора мислят, че е авторитарен режим няма цензура във форумите в нет пространството!
Жалко за България ! Продължавайте в същия дух ! Аз лично изгубих интерес в този форум, аи няма смисъл от писане след като има ЦЕНЗУРА !  Желая на всички честни и искрени читатели и участници успех ! Мен ме няма повече ....

Aver

  • Гост
Re:Кой е Галин Кънчев ???
« Отговор #36 -: 26.01.2011 18:31:11 »
Прави чест на г-н Кънчев !

http://sedmica.sliven.net/index.php?id=37464

Aver

  • Гост

Aver

  • Гост
Re:Кой е Галин Кънчев ???
« Отговор #38 -: 01.02.2011 13:59:47 »
Галин Кънчев е поне начетен и образован човек за разлика от някои други псевдоуправници. Защо не застане начело на гражданското неподчинение или протест към императорските амбиции на лечков? Сега му е времето, предполагам има и ресурси ! После ще бъде къско !

Виктория Качикова

  • Гост
Re:Кой е Галин Кънчев ???
« Отговор #39 -: 19.10.2011 13:18:52 »


„Галин Кънчев - опонентът на Йордан Лечков за кметското място в Сливен, доказа, че чудеса стават. .....................................................................
Забавен е и фактът, че съпругата на Галин Кънчев също се казва Галина и е бивш топмодел. В момента младата и красива дама има собствен бизнес, като междувременно успява да завърши няколко специалности.
Извадка от статия от 03.10.2007 г. в www.blitz.bgwww.blitz.bg/article/3924

Уважаеми г-н Димитров,
макар и малко късно бих искала да внеса някои уточнения, които считам, че дължим на гражданите на Сливен. Още в миналата кампания бясно се тиражираше, че съпругата на Галин Кънчев била манекенка?!? Сега виждам, че вече е и бивш Топ Модел....?!? Държа да подчертая, че не е била нито манекенка, нито Топ Модел!!! .....Самата аз съм била манекен в модна къща Албена много години и всички, които са били в този бранш ме познават, но това лице не го познавам!?! По същото време освен модна къща Албена ревюта организираха Кооперация" Българка" и "Добри Желязков", но Галина Кънчева не е имала нито едно ревю и там. Така че молбата ми е следната - Галин Кънчев не го познавам лично и не мога да взема отношение на личността и качествата му, но тези нагли лъжи за Галина Кънчева, които изписвате - откровено ме дразнят. Дамата може да е имала огромно желание да бъде такава, но това е само в сферата на желанията, а тук говорим за факти.Тук иде реч за факти касаещи Галин Кънчев, а не неговата жена и неосъществените й мераци. За това нека се ограничим с темата на форума "Кой е Галин Кънчев". С тези откровени лъжи за неосъществени  желания на съпругата страда имиджа на Галин Кънчев.
И друго - поинтересувах се какви специалности е успяла да завърши тази "просперираща бизнес дама". Знаете ли и там информацията Ви се оказа пълно менте. Едва е завършила езикова гимназия и благодарение на това, че е съпруга на Галин Кънчев е уредена от майка му в бизнесът й. Не е уважавана в този бранш, за разлика от майка му Роза Кънчева. Купена й е някаква диплома за еколожка в Пловдив, но и там е било голям цирк. Как се е явявала на изпитите, как ги е вземала - поинтересувайте се - ще излезе достойно четиво ала "Как дяволът чете евангелието" на Д. Подвързачов. Забавно четиво ще излезе - гаранция.
И на края - не мисля, че личността на Галин Кънчев е пряко свързана с това менте съпругата му, която между другото казано е безкрайно непопулярна в Сливен. Поставете правилно приоритетите и вместо да му помогнете да му навреждане. А що  се отнася за кандидат кметската кандидатура на г-н Кънчев - ако е достоен, нека спечели. На Сливен му трябва наистина млад и модерен кмет.