Автор Тема: Един Сливналия за … „Сливналия в повече”  (Прочетена 1117 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

 • Глобален модератор
 • Старши
 • ****
 • Публикации: 11669
 • Пол: Мъж
  • Профил
Един Сливналия за … „Сливналия в повече”

Напоследък в масмедиите и града ни упорито се лансира слух,че настоящият ни кмет г-н Лечков купил хотел в Сингапур. Там където възнамерявал да се засели и изнесе заедно с "преуспяващия "си бизнес.На пръв поглед нищо особено,макар че доста хора биха възразили, че това е твърде хубаво за да бъде истина. Аз също се съмнявам и то не защото съм песимист,а защото доколкото съм чувал и знам, в Сингапур отиват хора, които наистина разбират от бизнес, а не парвенюта и авантюристи, които са се облажили от залъка и бюджета на най-бедния град в България.

И ако все пак Негово Императорско Величество е решил да ни напусне, като се изнесе в Сингапур или поне във Воденичане, и с това хвърли в неутешима скръб и без това нещастния ни град, предлагам да си спомним една много стара и мъдра турска пословица,която гласи: Бенден узак олсун, истерсе Мъсър-да султан олсун. Демек : От мен да е далеч, пък ако ще в Египет султан да стане.

Това между другото. По-важното е, че по повод тоталния и всеобхватен фалит в който се намира Негово Императорско Величество, обхващащ всички Негови изяви и начинания в бизнеса, политиката, спорта и всичко останало, както и всеобщия срив на доверие в Него, като се почне от обикновените избиратели от ромските махали и се свърши с Окръжна прокуратурата, на 05 юни се състоя извънредно заседание на ИБ на неформалното сдружение на старите кореняк Сливналии, на което единодушно се прие и гласува решение, по силата на което г-н Й.Лечков се обявява за “СЛИВНАЛИЯ В ПОВЕЧЕ”. Както се казва в такива случаи - да му е честито.

А що се касае до блъфовете и мераците му да се кандидатира отново за кмет, няма защо да се допитваме до турските пословици и мъдрости. Ние също имаме не лоши такива, като например: Те в селото го не искат, то за поповата къща пита. Или: Те го плюят, то си мисли, че дъжд вали.

Майор Светозар Господинов, адвокат

СЕДМИЦА
« Последна редакция: 09.06.2011 11:14:13 от Moderator Club »
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.

Неактивен viktor

 • Нов
 • Публикации: 5
  • Профил
Лечков трябва да си ходи - това е ясно. Кажете каква е алтернативата обаче? Вижте какви умници има в общинския съвет. Селянията е заляла града ни. "Шуробаджанащината" е определяща при започване на работа в малкото останали действащи предприятия. Малкото останали кадърни хора ще избягат от този град. Начело ще застане не много по-различен от Лечков просто защото няма качество. Град със замиращи функции, пълен с хора, незаинтересовани от съдбата му.