Автор Тема: Крият ли инцидент с натровени спортисти в „Спорт палас” ?  (Прочетена 1038 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11377
  • Пол: Мъж
    • Профил
Крият ли инцидент с натровени спортисти в „Спорт палас”?

Отделни футболисти от ОФК „Сливен” и около 30 деца спортисти, настанени в „Спорт палас” са потърсили помощ в спешното отделение на сливенската болница заради вероятно натравяне с храна. Шефът на „Сливен” Георги Кирилов споменава днес за летен вирус.

Децата са били приети на 13 юли вечерта и сложени на системи след остри стомашно-чревни оплаквания и кожни обриви. Не били настанени в инфекциозно отделение вероятно за да не се разчуе – предположил източник от болницата, но се наложило да бъдат връщани вчера на няколко пъти. В спешното са били видени да се суетят кмета Лечков и съпругата му Светлана. Възможно е инфекцията да е причинена и от къпане в басейна при хотела, за когото се говори, че няма разрешително да работи.

В подобен случай разпоредбите категорично повеляват веднага да бъдат уведомени Агенцията за храните, Районната здравна инспекция и др. Засега няма информация това да е сторено и ако не е, лесно ще се досетим защо. Не може току така да се руши авторитета както на кмета, така и на най-представителния хотел в града.

Тръгнаха, разбира се, какви ли не слухове и спекулации, че предлаганата на потърпевшите храна била едва ли не хартисала от… големия футболен уикенд в неделя. Най-добре е от фирмата на Диана Лечкова или ръководството на хотела да излязат с официална информация по случая, защото става дума за възможност от епидемия. Ще очакваме такава и от Агенцията за храните и РЗИ – Сливен.

СЕДМИЦА
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.