Автор Тема: Позиция: Йордан Лечков трябва да подаде незабавно оставка!  (Прочетена 1150 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

 • Глобален модератор
 • Старши
 • ****
 • Публикации: 11326
 • Пол: Мъж
  • Профил
Позиция: Йордан Лечков трябва да подаде незабавно оставка!

Йордан Лечков трябва незабавно да подаде оставка! - е спонтанният отзвук от вчерашното решение на МОСВ да спре ремонтите по водния цикъл на Сливен.
Спирането на ремонтите за неопределено време е истинска катастрофа за Сливен и неговите граждани. За около 2 години те изтърпяват невиждани за един европейски град танталови мъки :гълтат прах,разбиват коли и... псуват.
Според местни психиатри, у немалко сливналии се забелязва синдром на „разкопаността”, те са обезнадеждени и депресирани. Материалният и моралният упадък обезсилват обществото,нагледало се на простотии, арогантност и алчност,непознати в историята на един духовен град като Сливен.
Независимо от уговорките на МОСВ за спирането на водния сикъл с оглед предстоящи проверки и т.н., вече няма никакво съмнение,че агонията на Сливен ще продължи Бог знае още колко заради шмекера от Воденичане,погазил законови разпоредби и довел до провал европроектите. Изгубени са може би безвъзвратно десетки милиони евро и сега ще трябва да плаща държавата,тоест-ние,данъкоплатците. А името на градоначалника ,забъркано в какви ли не схеми за източване на общината стана май по-известно и от името на Барозу в европейското пространство. Филми като „Новата мафия на Сливен” и статии със сходни загавия се появиха и във водещи европейски вестници. А жалбите за ставащото в Сливен продължават да занимават наши и европейски институции. Тъкмо затова е актът на управляващите ,които са заплашени да изгубят не само политическото доверие на Брюксел заради чадъри над персони като Лечков,но и други евросредства.
Онези които познават Йордан Лечков обаче знаят ,че той сам никога няма да подаде оставка. Че ще се бори със зъби и нокти за своите „Империи”, към които текат благини заради присъствието му във властта и създаването на порочен кръг от приближени фирми,източващи безнаказано общината.
Остават други два варианта: сливенският ГЕРБ да поиска оставката му. Дори сред активистите му вече има брожение и ропот срещи самозабравилия се кмет. Това обаче звучи като фантастика: затова са и препоръките към Десислава Танева да бъде по-куражлия в отстояването на обществения интерес. Но всички обаче знаем, че тежката дума за съдбата на провалилия се Лечков е на премиера Борисов. Той ще трябва да демонстрира заявеното неведнъж,че прошка за съгрешилите свои няма да има,които и да са те. Но и в това няма гаранция,че нареченият от него „уникат” може да бъде озаптен.
Ако не бъде подкрепен от ГЕРБ, нищо чудно Лечков да се кандидатира като независим. Тогава бумерангът остава единствената привилегия на сливналии, и те няма никак да се церемонят...

СЕДМИЦА
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.

Неактивен Кичо

 • Младши
 • *
 • Публикации: 136
  • Профил
Малко ме съмняват сливналии в това как ще употребят възможността си за избор.
Два мандата избират футболиста, а сега са недоволни. Пак ще го изберат милите ми те. От воеводите в града под Сините камъни не е останало нищо по-различно от това което остава в едно остаряло "мъжко" достойнство. А това нещо си е най-обикновено нищо.
Мисля си, че по-голямо наказание за Лечков от това да го изберат и за трети мандат - няма. В третия си мандат Лечков ще доизпълни "програмата" си - да съсипе и малкото останали полу-читави неща. Е тогава ще бъде голям сеир, на който аз няма да присъствам, защото вероятно ще хвана (като повечето реално мислещи хора) влака я за Европа, я за Америка. И хотелите му създадени с толкова много накрадени пари ще бъдат празни, така както се опразниха панелните апартаменти в кв."Сини камъни" по време на безценното му управление .
Маймуната (абе онази простата без образование, дето си купила диплома ПАТКА за две години) рязала клона и се пребила, защото не знаела от коя страна на клона трябва да седи.
Сливналии, внимавайте много коя страна на клона ще изберете за сядане. ;)

Неактивен otsliven

 • Нов
 • Публикации: 4
  • Профил
САМО ЛЕЧКОВ.ГЕНЕРАЛА ДА СИ ХОДИ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ.