Автор Тема: Волен Сидеров не назова името на кандидат - кмета на "Атака"  (Прочетена 3678 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11390
  • Пол: Мъж
    • Профил
Волен Сидеров не назова името на кандидат - кмета на "Атака"

Днес на посещение в Сливен бе лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров. Но и той не даде ясен отговор кой ще е кандидатът за кмет.
„Кандидатурата ни за кмет на Сливен подлежи на обсъждане, каза Сидеров, цитиран от "Сливен нюз. Едното обсъждано име е на областния председател Иван Иванов". Запитан дали е възможно „Атака" да издигне дама за свой кандидат на местните избори, Сидеров заяви, че е възможно.
 
„Атака" ще има самостоятелна листа за общински съветници на предстоящите местни избори в Сливен, стана ясно още на пресконференцията в централата на партията. „Имаме потенциал за 6-7 общински съветника в бъдещия Общински съвет, каза Сидеров. Всичко е въпрос на много работа от страна на местните структури. Искам „Атака" да има работещи, подготвени и борбени общински съветници, а не да се повтори ситуацията с този Общински съвет".
 
Днес на работна среща в Сливен пристигна цялото ръководството на партия „Атака". Тук бяха не само Волен Сидеров, но и Павел Шопов, Десислав Чуколов, Димитър Стоянов и Деница Гаджева. Освен обсъждане на кандидатурите за кмет на града, ръководството на партията провери и готовността на местните структури за предстоящите избори.

СЕДМИЦА
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.

Sadie123

  • Гост
Атака" ще има самостоятелна листа за общински съветници на предстоящите местни избори в Сливен, стана ясно още на пресконференцията в централата на партията. „Имаме потенциал за 6-7 общински съветника в бъдещия Общински съвет, каза Сидеров. Всичко е въпрос на много работа от страна на местните структури. Искам „Атака" да има работещи, подготвени и борбени общински съветници, а не да се повтори ситуацията с този Общински съвет" !!!