Автор Тема: Кръстанка Шаклиян откри днес своята предизборна кампания  (Прочетена 3521 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11645
  • Пол: Мъж
    • Профил
Кръстанка Шаклиян откри днес своята предизборна кампания

Днес Кръстанка Шаклиян откри своята предизборна кампания. Тя е кандидат за кмет на Сливен, подкрепяна от партия „Българска нова демокрация”. Събитието се състоя в комплекс „Свети Илия” (Орешака) и на него присъстваха още бившият военен министър Николай Свинаров, който бе колега на Шаклиян в предишното народно събрание, Борислав Великов, зам. председател на ПП БНД, кандидати за общински съветници за Сливен, привърженици и симпатизанти.
В началото на срещата Азиф Марадосян, която е сестра на мъжа й и Николай Свинаров представиха г-жа Шаклиян. В своето слово г-жа Марадосян изтъкна, че Кръстанка Шаклиян активно работи и отстоява интересите на хората. Надява се, че ще стане една достойна кметица, която ще бъде уважавана и почитана.
Николай Свинаров каза: „Кръстанка Шаклиян отстояваше активно интересите на Сливен в Народното събрание. Благодаря й, че прие да се кандидатира за кмет на Сливен, защото от тази позиция тя реално би могла да направи много повече за своите съграждани. В Кръстанка има едно невероятно съвпадение на желание и възможности.”
След това думата бе дадена на Кръстанка Шаклиян. В словото си тя каза, че: „Сливен ще бъде града, който ще стане втора Швейцария. Тук ще дойдат наши приятели и гости от цял свят. Имаме Балкан, минерални бани, културни ценности, имаме овощарство, лозя, винопроизводство. Мисля, че едно съчетаване на планински, балнео, селски и културен туризъм, ще превърне Сливен в една перла, за която всички ще говорят.”
Г-жа Шаклиян каза още, че ще води напълно прозрачна и толерантна кампания и призова сливналии да гласуват за нея (с бюлетина №27).
Накрая на срещата Кръстанка Шаклиян представи участниците в листата за общински съветници на ПП „Българска нова демокрация”. Това са: Георги Божев, доцент Ганьо Стамов, д-р София Костова, инж. Станимир Филипов, инж. Ивелина Александрова, Николай Николов, доцент Марияна Русева, Хран Кередян, Михайл Куртев, Димитър Димитров, Михаил Щилянов, Руслана Сиромахова, Христо Казаков и доцент Койчо Атанасов. Много от тях са млади хора. Има инженери, бизнесмени и преподаватели.

sliven.net
« Последна редакция: 29.09.2011 11:45:55 от Moderator Club »
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.