Автор Тема: Галин Кънчев откри днес официално предизборната си кампания  (Прочетена 3302 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11365
  • Пол: Мъж
    • Профил
Галин Кънчев откри днес официално предизборната си кампания

При препълнена зала в театър „Стефан Киров” днес Галин Кънчев откри предизборната си кампания. Той е подкрепян от Гражданска мрежа за модерен Сливен, Зелена партия, Българска партия социалдемократи и др. На форума присъстваха още кандидатите за общински съветници.
В началото на срещата Сашо Касиянов, Милена Калайджиева, Борислав Цеков, Михаил Шишков, генерал Тодор Бояджиев представиха г-н Кънчев. В словата си те казаха:
Милена Калайджиева и Сашо Касиянов: Галин Кънчев е основен спомоществовател на пенсионерските клубове, помагал е за издаване на книги, помага и на спорта. 4 семейства са получили дарение за ин витро.
Борислав Цеков: Сливен е символ на лошо феодално управление, вече 8 години подред. Трябва да се сложи край на модела Лечков. Сливен се нуждае от инвестиция и работа.
Михаил Шишков: Заслугата за създаването на гражданското движение е на Галин Кънчев. В негово лице ще имаме един достоен и модерен кандидат за кмет, защото демокрацията не иска вечна власт.
Генерал Тодор Бояджиев: Сливен не бива да бъде управляван от такива управници, които не се грижат за града. Ние ще подкрепим г-н Кънчев, тъй като той не е партиен кандидат и знае какво да направи.
След това думата бе дадена на Галин Кънчев. В словото си той благодари на гражданите на Сливен, че присъстват в залата. Малко по-късно представи предизборната програма. Като главен акцент в нея е заложено инфраструктурата на града, безработицата, образованието и културата, здравеопазването.
Накрая на срещата г-н Кънчев представи кандидатите за общински съветници – Момчил Пантелеев, Стоян Васев, Никола Димитров, Красимир Вашлиев, Иван Иванов, Севдалин Алипиев, Стоян Атанасов и др. Всички те, заедно с гостите бяха поздравени от вокална група за руски песни и вокална група от Речица.

sliven.net
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.