Автор Тема: Галин Кънчев се срещна днес с представители на пенсионираните учители „Будители”  (Прочетена 3289 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11676
  • Пол: Мъж
    • Профил
Галин Кънчев се срещна днес с представители на пенсионираните учители „Будители”

Днес 12 октомври Галин Кънчев се срещна с представители на пенсионираните учители „Будители”. На срещата присъстваше и Красимир Башлиев, който е втори в листата.
В началото водещата Иванка Калайджиева представи госта. В словото си тя изтъкна, че: „Познаваме Галин Кънчев от много години, защото той живее с проблемите и потребностите на възрастните хора”.
След това думата бе дадена на г-н Кънчев. Той каза:
„Първо искам да изразя благодарност към учителите. Хората, които са имали търпението да превърнат едни буйни деца в достойни граждани на обществото. Тогава имаше униформи, имаше и дисциплина”.
На въпроси, зададени от Иванка Калайджиева: Какво Ви накара да кандидатствате за втори път за кмет? и По какво си приличат и отличават изборите през 2007 г. и сега? – г-н Кънчев отговори: „Разликата е, че сега се чувствувам по-подготвен, доста голям реалист съм. Помогна ми и 4-те години в общинския парламент. Галин Кънчев допълни още, че ако стане кмет иска да направи пълна промяна на Сливен, да възроди града под Сините камъни.
Иванка Калайджиева: „Тези предизборни срещи ни помогнаха да разберем повече за кандидат-кметовете в Сливен. Разбрахме също, че ДКЦ 1 и ДКЦ 2 са под шапката на кмета. Вие се откроихте, като казахте, че най-важното е здравето на хората”.
Галин Кънчев: „В момента ДКЦ 1 и ДКЦ 2 са дадени на търговци. Мисля, че болницата трябва да работи като болница, а на тях да им се предоставят други помещения за развитие на бизнеса им”.
Иванка Калайджиева: „Ако станете кмет какво ще направите за малкия бизнес?
Галин Кънчев: „Малкия бизнес е пред фалит. Имаше толкова много европейски програми, с които можеше да се подпомогне и стабилизира, но нямаше кой да го направи и да запознае хората, като организира семинари за тази цел. Все пак ще се опитам нещо да направя по този въпрос”.
Зададен му беше въпрос за туризма в Сливен, на който г-н Кънчев отговори, че за да може да има прилив на туристи, трябва да се възродят три туристически обекта: Карандила, Сливенски минерални бани и Даулите.
На срещата бяха зададени въпроси свързани с образованието, за една по-хубава зала, която да побира повече хора, за летище „Бършен” и др.
Накрая вокалната група на клуба поздрави гостите с няколко песни.
Срещата премина в задушевна обстановка и "Многая лето".

sliven.net
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.