Автор Тема: 7 КАНДИДАТ-КМЕТОВЕ ПОДКРЕПЯТ ГЕНЕРАЛА В СЛИВЕН  (Прочетена 4107 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

 • Глобален модератор
 • Старши
 • ****
 • Публикации: 11628
 • Пол: Мъж
  • Профил
7 КАНДИДАТ-КМЕТОВЕ ПОДКРЕПЯТ ГЕНЕРАЛА В СЛИВЕН

Представяме на вниманието на сливенската общественост Декларация за обединение от кандидатите за кмет на Сливен за Местни избори 2011г. срещу Йордан Лечков. Припомняме, че декларацията беше подписана на 19 октомври 2011г. Неин инициатор е Десислава Андрова – кандидат-кмет на „Партия на зелените". Декларацията е подписана от следните кандидат-кметове /изброяваме ги по реда на номерата им в интегралната бюлетина/: Кольо Йорданов Милев /БСП/, Иван Петков Иванов /"Атака"/, Кети Стефанова Бозукова-Пеева /"Другата България"/, Галин Николов Кънчев /Коалиция „ГРАЖДАНСКА МРЕЖА ЗА МОДЕРЕН СЛИВЕН"/, Доброслав Иванов Иванов /ВМРО/, Иван Славов Иванов /Коалиция „Съюз за Сливен"/, Десислава Христова Андрова /"ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ"/. Декларацията не е подписана единствено от Нели Николова Минчева – кандидат за кмет на „ОДС-ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" – отсъстваща по здравословни причини. Към декларацията на кандидат-кметовете се присъединява и Сиво Сивов – областен председател на Партия „Движение за социален хуманизъм" – Сливен.

Според написаното в декларацията се поставя началото на нов обществен модел на градивно противопоставяне и дълготрайно сближаване. Модел, който да промени социално-икономическия и политическия климат на община Сливен.

„Днес, когато се намираме в тежка и продължителна финансова криза и община в колабиращо състояние, повече от всякога имаме нужда от стабилна местна власт", се казва в декларацията. Според подписалите се Йордан Лечков и неговото обкръжение са си позволили да погазят правото, морала и демократичните ценности и по тази причина те са обществено неприемливи варианти за следващите години. По думите им новоизбраният кмет трябва да се ръководи от принципите за почтено, компетентно и прозрачно управление, а новият общински съвет е длъжен да преразгледа всички сключени договори, за които има съмнения за финансова необезпеченост.

„Новият градоначалник трябва да бъде готов да се жертва за благоденствието и обществените интереси на гражданите на обществените интереси на гражданите на община Сливен", се казва още в позицията на подписалите се.

„Всички, които не подпишат тази декларация, подкрепят порочния модел „Лечков", завършва декларацията.

Предизборен щаб на БСП-Сливен

агенция Сливен
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.

Неактивен otsliven

 • Нов
 • Публикации: 4
  • Профил
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ОТ СЛИВЕН  ДА ОСЪЗНАЯТ ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ЛЕЧКОВ ЩЕ НАПРАВИ СЛИВЕН ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД! ЩЕ ПРОДЪЛЖИ И ЗАВЪРШИ ВСИЧКИ ПРОЕКТИ И ЩЕ ЖИВЕЕМ В ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД!