Автор Тема: Ритуал по встъпване в длъжност на новоизбрания кмет на Сливен Кольо Милев  (Прочетена 899 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11621
  • Пол: Мъж
    • Профил
Ритуал по встъпване в длъжност на новоизбрания кмет на Сливен Кольо Милев

Утре 8 ноември от 13:00 часа във фоайето на общинската администрация ще се състои ритуал по встъпване в длъжност на новоизбрания кмет на община Сливен Кольо Милев.
Г-н Милев ще получи символите на властта - кметската огърлица и ключа на града от старото ръководство на община Сливен с благословията на отец Силвестър.
 
Първото заседание на новоизбрания Общински съвет в Сливен на 8 ноември 2011 година от 11 часа в заседателната зала на Общинския съвет ще открие и ръководи общинският съветник Иван Андреев Стоянов.
 
Дневният ред предвижда избор на председател на Общинския съвет в Сливен и точка „разни”.
 
Председателят на Общинската избирателна комисия ще връчи удостоверенията за избора на общински съветници, кмет на общината и кметове на населени места.
 
Заседанието се свиква със Заповед на областния управител Марин Кавръков на основание чл.23, ал.1 от ЗМСА и Решение № 465-МИ от 25 октомври т.г. на Общинската избирателна комисия /ОИК/ за обявяване на резултатите от изборите за общински съветници проведени на 23 октомври 2011 година, и във връзка с чл.32, ал.1 от Закона за администрацията.

СЕДМИЦА
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.