Автор Тема: Новината днес: Бойко получил призива ни да обяви Сливен за екарисаж  (Прочетена 915 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11642
  • Пол: Мъж
    • Профил
Новината днес: Бойко получил призива ни да обяви Сливен за екарисаж

С писмо № 3434/11 от 22 ноември, от кабинета на г-н Бойко Борисов вчера ни уведомиха, че е получен и заведен по съответния ред нашият призив. А именно премиерът да обяви официално Сливен за социален, икономически, физически, политически и духовен екарисаж.
Писмото получихме по електронната поща на сайта, подписано от началника на отдел "Приемна" на премиера г-жа Соня Божикова.
Ще припомним на читателите съдържанието на нашия призив. Ето го:
 
Призив към премиера Бойко Б.: Моля, обявете Сливен за екарисаж!
 
Г-н Премиер, към Вас се обръщат някои от 85-те хиляди мазохисти в Сливен с молба да обявите официално града ни за национален социален, икономически, физически, политически и духовен екарисаж!
Всичко е вече готово за това начинание и няма да струва на бюджета много пари. Напротив, от това ще спечелят държавата, здравеопазването и много други институции и структури. Новият национален екарисаж само ще облекчи системата с превръщането му в такъв за мазохисти, психари, деградатори в депресии и стрес, алергици, алкохолици и неспособни да се изживяват като Граждани за европейско развитие на България.
Ние не Ви молим за лекарства и медикаменти срещу депресията, алергията, психотравмите и пр., от които страдат горепосочените 85 хиляди мазохисти повече от две години, благодарение на Вашата неизмерима любов към "униката” с имперско самочувствие, когото публично целувахте по златното теме. Това би отежнило бюджета на здравеопазването и би навредило на милиони други български граждани. В разкопания ни град, засипан от облаци прах и с угаснали надежди за светлото бъдеще единственото спасение е да бъдем обявени за екарисаж, което ще Ви струва далеч по-малко пари, отколкото да дадете зелена улица на европроектите и всякакви други. Пък и Вие сам заявихте, че сте ги спрели. Не Ви впечатлиха и подписите на 24 хиляди мазохисти срещу Лечкови(ада)-та, събрани само за 3-4 дни неотдавна. Великолепната ни идея за екарисаж обаче може да Ви насърчи да мислите в правилната посока.
Г-н Премиер, може да помислите евентуално и за внасянето на закон
за евтаназия, която да важи само за Сливен и общината. Така ще облекчите много от горепосочените 85 хиляди, мнозина от които, макар и мазохисти, вече мечтаят за отвъдния рай.
Както писахме по-горе, всичко е готово за новото Ви начинание. На хълма над Сливен /Бармук баир/ вече е поставен 33-метров Божий кръст от благодетели на църковното дело, та Вие няма да се охарчите и за това! Очакваме Вашите екстремни действия за реализирането на най-благородната идея в годините на прехода -Сливен да бъде обявен за екарисаж!
 
Целуваме Ви предварително и признателно десница:
Група мазохисти от Сливен
 
Сега вече остава да чакаме как ще реагира на нашия призив г-н Бойко Борисов. Дали ще ни влезе в положение, като ни удостои с високата "чест" да бъдем превърнати в подобно избрано място за катастрофи от всякакъв род и сметище на България... Или може би, подтикнат от личната си отговорност за дереджето на Сливен, ще се смили, обявявайки ни за национален ...резерват, недостъпен за "експериментите" на "уникати" като шмекера от Воденичане, за престъпни схеми, корупционни игри и развала от всякакъв род, довели до близо 200 млн. лева задължения на община Сливен от всякакъв род (изискуеми, задбалансови пасиви и пр.). Целите тръпнем в очакване г-н премиер!

СЕДМИЦА
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.