Автор Тема: Версии: Водният цикъл на Сливен може да зацикли до 2014 година  (Прочетена 848 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11676
  • Пол: Мъж
    • Профил
Версии: Водният цикъл на Сливен може да зацикли до 2014 година

Различни и противоречиви са становищата на политици, експерти и пр. от Сливен, от МОСВ и пр. по повод съдбата на водния цикъл в Сливен, въпреки полаганите усилия на кмета Кольо Милев и неговия екип да поправят стореното от Лечков.
Милев и екипът му се надяват на добър шанс и на старт на проекта през май или юни. Според фактори от МОСВ, сливенски депутати и др. ще бъдат преведени на късметлиите общини около 300 млн.лева.
Ще бъдат предпочетени обаче онези, които имат готовност веднага да започнат ремонтите. Община Сливен е предоставила съответната документация, но известно време ще отнемат и съответните процедури по избор на изпълнители, уточняване на различни детайли от проекта и т.н -споделят запознати. Докато редица други общини били готови за незабавни действия. Шансовете на Сливен се оценяват на около 35-40 на сто, което не е малко, но едва ли е гаранция, че нещата ще се случат.
Буди наистина тревога едно отлагане на въпросните ремонти до 2014 г., но дано Милев и екипът му успеят да извадят общината от омагьосания кръг, в който я натика "'униката" от Воденичане. Иначе с много напрежение и с оскъдните си средства общината ще трябва да се погрижи поне за бул."Хаджи Димитър", както направи с пространствата покрай сградата под часовника и централна поща. Защото вече години наред сливналии продължават не само да гълтат прах, но и да чупят коли на поразия. Стискаме палци все пак водният цикъл да тръгне...

СЕДМИЦА
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.