Автор Тема: Кметът Кольо Милев замина тихомълком за Чехия...  (Прочетена 964 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11622
  • Пол: Мъж
    • Профил
Кметът Кольо Милев замина тихомълком за Чехия...

Кметът на Сливен Кольо Милев замина тихомълком за Чехия - случайно научи "Седмица". Поводът за това е неизвестен и не е обявен нито пред съветници, нито пред журналисти.

Досега г-н Милев навъртя сериозни километри във въздуха до Кaтар, Кувейт, Германия, а сега и до Чехия. Беше и в Турция. В опитите му да доведе сериозни инвеститори и да съживи западналата икономика на Сливен няма нищо лошо. Напротив, те трябва да бъдат насърчавани. Сливналии разчитат на поврат и одобряват всеки сполучлив ход на кмета и новата управа.

Досега обаче няма публично оповестен резултат от инвестиционни намерения, въпреки оптимистичния тон на кметовите пресконференции. Със съжаление ще припомним, че управлението на Йордан Лечков започна именно с подобни инициативи, които се оказаха ялови. Дано в случая с Милев става дума за реални, трезви и добре премислени ходове, за които се харчат немалко общински пари.

Иначе може да се окаже, че сме избрали и гласували не за общински кмет, а за бизнесмен, и то в кавички - възроптаха общински съветници.

"Седмица“ научи още, че Милев планува веднага след Чехия ново посещение в Турция...

СЕДМИЦА
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.