Автор Тема: От сливенския ГЕРБ умуват как да се отърват от Йордан Лечков  (Прочетена 3025 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11365
  • Пол: Мъж
    • Профил
От сливенския ГЕРБ умуват как да се отърват от Йордан Лечков

От сливенския ГЕРБ очакват напразно Йордан Лечков сам да се оттегли от общинския съвет и от партията им въобще, въпреки, че той не членува в нея. Ако ли не: как да се отърват безболезнено от него!

Настроенията в тази посока се засилиха вчера след като Старозаго¬рският окръжен съд го призна за виновен и му даде 3 г. условно с 5 г. изпитателен срок затова, че е разрешил незаконен добив на инертни материали на фирма, свързана с небезизвестния Йоско.

Лечков няма право и да заема държавна и административна длъжност в срок от 3 години. От ГЕРБ са облекчени, но не съвсем. И съветниците, и депутатите са посочени от Йордан Лечков и той продължава да ги манипулира и подлага на натиск с различни трикове и басни Бойко как стои зад него - смятат те.

Люде като Васил Йовчев, Здравко Костадинов и др., доказали се в бизнеса и в обществения живот са били принудени за най-последно да подпишат декларация за оставката на областния управител Марин Кавръков. Един от тях, пожелал анонимност сподели, че това повече не бива да се случва.

Срещу Лечков предстоят още няколко тежки дела и всяка следваща присъда ще го изпрати зад решетките - коментират магистрати.

"Седмица" научи, че от посещение в Чехия, където беше, докато тръгна декларацията за оставката на Кавръков, се е завърнала областната шефка – на ГЕРБ и депутат Десислава Танева. Възможно е през уикенда от централата му да дойдат интересни новини, свързани с Лечков, и с конфузно¬то положение, в което той поставя партията на Бойко.

Б.Р.: Днес по обяд тръгнаха слухове, че в Сливен се очаква вътрешният министър Цветан Цветанов. Кога точно ще стане това, не се знае. Вчера той се е срещнал с областния управител Марин Кавръков. Тръгна и друг слух, че Кавръков е подал оставка, който бе опроверган от самия него.

СЕДМИЦА
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.